Változó Föld
Főoldal
Főoldal


Szeretettel köszöntelek! Majoros Katalin vagyok, és azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy segítsek Neked eligazodni a Földön zajló változások sorában. Bolygónk globális átalakulása kihat mindannyiunkra, de sokszor nem is tudjuk, mitől veszítjük el egyensúlyunkat. Ha már átlátod a folyamatot, el tudod helyezni magadat benne, és megérted, merre jó menned. Egyensúlyunk visszanyerése és megtartása az egyik legfontosabb ma számunkra ahhoz, hogy stabilan állhassunk a ránk zúduló változásokban.

Bizonyára Te is tapasztalod, hogy akár a hivatásod terén, akár a kapcsolataidban, vagy egészségedben a dolgok folyamatosan átalakulnak, és neked új helyzeteket kell megszoknod, hozzájuk idomulnod. Ez sokszor kihívás számunkra, és a kibillent állapot stabilizálásában jól jöhet egy szakértő segítség, ami által megérted a mögöttes okokat, és felfedezheted a kiutat.

Alternatív lélekgyógyász lévén, a lélek rejtelmeit kutatom régóta, és tapasztalataimat egyéni és csoportos terápiákban hasznosítom. E mellett a Föld energetikai változásait vizsgálom, mert nem vagyunk elválaszthatók tőle. Olyan erősen hatnak ránk a bolygónkat érő kozmikus sugárzások, hogy életünk már nem maradhat változatlan. Ezt jó tudnunk, és jó felkészülni rá, hogy megborult helyzeteinkben hogyan maradhatunk mégis talpon. Emiatt ötvözöm tevékenységeimben a gyógyítást a tanítással, mert a kettő együtt éri el a célját.

Honlapomon sok hasznos információt találsz a Föld jelenleg zajló változásairól, és Rólad. Hogyan hat Rád mindez, és mit kezdhetsz vele, hogy élj egy tartalmas, egészséges, egyensúlyban lévő életet? Hogyan hatnak a változások a családra, és ha betegség, stressz, egyéb krízishelyzetek érnek el téged, vagy gyermekeidet, miben tudok segítséget nyújtani nektek?

Ha az aktuális változásokról, és az azokhoz igazított programjaimról szeretnél értesülni, Hírlevelemre itt tudsz feliratkozni. 

Sok szeretettel!  

Majoros Katalin